Tapahtumainfo 2014


TAPAHTUMAINFO 2014


Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtumaan tapahtuu lipunmyyntikaupalla (pe 25.7. klo 12 mennessä), minkä jälkeen voi vielä ilmoittautua paikan päällä. Voit ilmoittautua yhdeksi päiväksi (50€) tai koko tapahtumaan (80€). Osallistumismaksu oikeuttaa osallistumaan kaikkiin kursseihin tai retkiin, kunnes kurssit/retket ovat täynnä, sillä kurssien ja retkien osallistujamäärä on rajoitettu. Jokainen osallistuja saa teknisen Perämeren Melontapäivät  -t-paidan.  


Ilmoittautuminen kursseille ja retkille

Tapahtumaan ilmoittautumisen yhteydessä voi ennakkoilmoittautua kolmelle kurssille. Paikan päällä toimistossa otetaan loput kurssi-ilmoittautumiset sekä kaikki retki-ilmoittautumiset vastaan.

Ajo-ohjeet ja tapahtuma-alue

Tapahtumapaikan osoite on Rynkyntie 9, 91100 Kuivaniemi. Käytännössä Merihelmi on aivan nelostien varressa, joten paikalle on helppo ajaa opasteita seuraten niin etelän kuin pohjoisen suunnasta.

Parkkialue, teltta-alueet, kajakkien säilytyspaikka, sauna, toimisto, huoltorakennus (vessat, suihkut, vesipisteet...), grillikatos sijaitsevat Merihelmi Campingissa ja näkyvät kartalla.


Majoitus ja ruokailu

Majoittautua voi omaan telttaan, asuntoautoon tai asuntovaunuun  Merihelmi Camping leirintäalueella maksutta (kts kartta).

Leirintäalueella on mökkejä ja rivitalohuoneistoja, mutta nämä majoitukset eivät sisälly osallistumismaksuun.

Lauantain Suomen melontakouluttajat ry:n tarjoama ilmainen lounas sekä maksullinen illallinen (klo 19-20:30, 10€) tapahtuu Merihelmi Ravintolassa. Ravintola sijaitsee lyhyen matkan päässä leirintäalueelta pohjoiseen. Lounaalle ei tarvitse ilmoittautua, sen sijaan illan ruokailu maksaa 10€ ja siihen ilmoittaudutaan tapahtumaan ilmoittautumisen yhteydessä pe 25.7. klo 12 mennessä , tai sen jälkeen paikan päällä toimistossa.

Paikalla voi tehdä itse ruokaa, joten retkikeittimet ym. vastaavat mukaan. Leirintäalueella on myös grillikatos missä voi käyttää ainoastaan hiiltä (ei puuta). Avotulen teko on alueella kielletty. Ravintola Merihelmen läheisyydessä on yleinen grillikota, johon mahtuu jopa 25 hlöä.


Toimisto

Toimisto sijaitse leirintäalueen rivitalon päätyhuoneistossa (kts kartta). Toimistossa otetaan ilmoittautumiset kursseille ja retkille sekä kajakkivaraukset vastaan. Lisäksi jaetaan osallistujille tietoja ja karttoja. Ja jos on kysyttävää, toimisto on juuri sitä varten!

Kalusto

Osallistujan tulee itse huolehtia, että hänellä on sopivat välineet. Osallistuja tarvitsee merikajakin, missä on vesitiiviit laipiot, veden lämpötilaan sopivan vaatetuksen, aukkopeitteen, kelluntaliivit ja melan. Mikäli aikoo osallistua aallokko- tai surffikurssille osallistuja tarvitsee myös kypärän. Välineet voi lainata paikan päältä (kts. alla).

Jos osallistuja ei tuo tapahtumaan omaa kajakkia tai muita varusteita, niitä on mahdollista lainata. Varusteet kuten aukkopeitot, liivit ja melat voidaan lainata koko tapahtuman ajaksi, mutta samaa kajakkia ei voi varata kuin maksimissaan kolmelle kurssille/retkelle. Kajakkivaraukset tehdään siis kurssikohtaisesti toimistossa, missä neuvotaan mitä kajakkia ja millaisia varusteita kannattaa lainata. Käytössä on tietty määrä kajakkeja. Lisäksi Welhonpesän testikajakkeja voi lainata, mutta lainaus tehdään erikseen suoraan Welhonpesän kautta, ei toimiston kautta.

Kajakkien säilytys

Kajakkeja voi säilyttää tapahtuma-alueella tietyllä alueella omalla vastuulla. PMMP2014 ei järjestä vartiointia. Alue on rauhallinen ja turvallinen, mutta kajakit voi yöksi tuoda teltta-alueelle jos siltä tuntuu.

Kurssirannat

Rannalla on 4 eri kohtaamispaikkaa (rannat 1-4) ja joka kurssilla/retkellä on tietty kohtaamispiste niin, että osallistujat tietävät mihin mennä ennen kurssien/retkien alkua.

Sauna

Leirintäalueen rantasauna on osallistujien käytössä. Naisten ja miesten vuorot sekä tarkat ajat ilmoitetaan paikan päällä.

Kartat 

Ei kommentteja: